Nieuws/Lifestyle
414077
Lifestyle

"Ik heb geen aan-uitschakelaar"

Lauryn Hill neemt bewust de tijd voordat ze het podium betreedt. De zangeres gaat pas op als ze er volledig klaar voor is, ook als haar fans daardoor uren op haar moeten wachten.

"Ik heb geen aan-uitschakelaar. Ik ben op mijn best wanneer ik open, uitgerust en bevrijd ben", schrijft Lauryn op haar Facebookpagina in een reactie op kritiek dat ze concertbezoekers in Atlanta twee uur liet wachten. Daarna trad ze slechts veertig minuten op. "Tegenover ieder optreden dat ik te laat ben, staan talloze andere waar ik juist veel langer dan gepland op het podium stond", aldus de zangeres.

Lauryn, die in de jaren negentig furore maakte met de Fugees en later ook solo succesvol was, komt dan ook niet te laat omdat het haar niets kan schelen. "Ik voel niets anders dan liefde en respect voor mijn fans", vervolgt ze. De zangeres is daarom van plan om het goed te maken met de fans in Atlanta. "Het spijt me dat we geen volledige show hebben gegeven. We gaan iets bedenken om het goed te maken en maken dat zo snel mogelijk bekend."