Nieuws/Lifestyle
416255
Lifestyle

Nance keek met pijn naar Dance Dance Dance

Presentatrice Nance heeft met ‘een beetje pijn’ naar Dance Dance Dance gekeken. Ze had de show dolgraag zelf willen presenteren, geeft ze vandaag toe in De Telegraaf.

Toen ze van het programma hoorde, heeft ze haar interesse kenbaar gemaakt aan programmadirecteur Erland Galjaard. ,,Maar hij zei eerlijk dat hij al iemand anders had gevraagd.”

Chantal Janzen presenteerde, met Jandino Asporaat, de succesvolle danscompetitie . “Hoewel het ook leuk is als een ander het presenteert, doet het een beetje pijn om te kijken met het gevoel ’daar had ik ook best kunnen staan’”, bekent Nance.

De overstap van SBS naar RTL heeft haar wel meer gebracht dan ze had durven hopen, vertelt ze tevreden. Vanaf 22 mei brengt de presentatrice Kanjers van Kinderen waarin jonge kankerpatiëntjes en hun families worden gevolgd. Hierin krijgt de kijker een andere kant van haar te zien, vermoedt Nance. ,,Ik denk dat ik door het type programma’s dat ik vroeger maakte misschien weinig emotie en diepgang heb kunnen laten zien. Maar die zit er wel. Misschien wordt hierna geconcludeerd: er zit toch een diepere laag, haha.“

Met de docureeks keert ze zeker entertainment niet de rug toe. “Als morgen iemand Sterren dansen op het ijs zegt, zou ik ook juichen. Zo’n feestje bouwen zou nog steeds bij me passen.”

Lees hier het hele verhaal