Nieuws/Lifestyle
427180
Lifestyle

Turner wil bij Starbucks werken

Sophie Turner is een van de grote sterren van de HBO-hitserie Game of Thrones, maar de Britse droomt van een leven zonder glitter en glamour. In een interview met Nylon zegt de twintigjarige actrice dat ze droomt van een 'rustig' baantje bij Starbucks.

"Ik zou wel bij Starbucks willen werken. Ik droom ervan om een vaste baan te hebben met een vast ritme en routineklusjes. Het lijkt me geweldig om gewoon met mensen te kunnen kletsen zonder dat ze weten wie ik ben", verklapt de roodharige. Sophie zegt dolgelukkig te zijn met haar acteercarrière, maar dat er toch ook echt nadelen aan succes kleven: "Begrijp me niet verkeerd, ik heb een droombaan, maar het is soms behoorlijk eenzaam als actrice. Er zijn momenten dat je gewoon even helemaal jezelf wil zijn en met mensen wil praten die niet iets van je nodig hebben."

Maar of die Starbucks-quote nou ook echt waar is, daarover laat Sophie toch nog wat vraagtekens over bestaan. "Ik ben eigenlijk nooit echt helemaal mezelf in interviews. Soms hoor ik mezelf mediatrainers napraten, dan draai ik gewoon een bandje af. Maar dat is vooral zo op tv", zegt ze.