Nieuws/Lifestyle
427231
Lifestyle

Blake Shelton en Gwen Stefani in duet

Blake Shelton en zijn vriendin Gwen Stefani zingen samen een duet op zijn nieuwe album If I'm Honest dat op 20 mei uitkomt.

''De lay-out van het album is klaar, we weten nu hoe het eruit gaat zien. Ik heb Gwen gevraagd een fotootje ervan te twitteren. Dat was onze manier om aan te kondigen dat er een duet van ons samen op staat'', zegt Blake tegen Entertainment Tonight.

De twee leerden elkaar kennen bij The Voice, waar ze beiden op de rode stoelen zaten. Vorig jaar strandde Gwens huwelijk met Gavin Rossdale en liep ook het huwelijk van Blake en countryzangeres Miranda Lambert op de klippen.

Blake en Gwen schreven het nummer Go Ahead and Break My Heart samen en dat is in het geval van Blake Shelton uitzonderlijk. ''Het lied is erg persoonlijk voor ons allebei. Normaal schrijf ik mijn nummers bijna niet samen met anderen, omdat ik daar nogal onzeker van word. En Gwen heeft haar eigen mensen om haar heen met wie ze schrijft. Wie weet schrijven we nooit weer wat samen."

''Ik wil er niet al te veel over opscheppen, maar het is een van de beste liedjes die ik ooit in mijn leven heb geschreven'', besluit de countryzanger.