Nieuws/Lifestyle
430751
Lifestyle

Weblog Jennifer Ewbank dag 7

Dit maakt Jennifer gelukkig

Jennifer Ewbank is er in Japan achter gekomen waar zij pas écht gelukkig van wordt. Vandaag deel 7 van haar weblog.

Als mensen mij zouden vragen om een top drie op te noemen van de leukste optredens die ik ooit heb gegeven, dan zou je misschien denken aan de ’grotere’ optredens. Natuurlijk was The Voice of Holland een geweldige belevenis en keken er 3 miljoen mensen naar en stonden we met de concerten in de HMH.

Vond ik het geweldig om te vliegen als Tinkerbell door een volle Ziggo Dome in Peter Pan of mee te mogen werken aan het Koningslied en deze te mogen zingen voor onze koning Willem-Alexander en Máxima in een vol en oranje gekleurd Ahoy. Hoogstwaarschijnlijk zal ik deze ook inderdaad noemen. Stuk voor stuk grote producties voor een massa aan mensen en die fraai staan op je cv en hoe meer je meetelt in de muziekwereld.

Maar na vanavond weet ik toch eigenlijk waar muziek om draait. Muziek draait om emotie en niet om een mooie lijst van hits en stoere producties. Onze gastheer in Japan, Edwin, had voor de hele buurt een barbecue georganiseerd, omdat het regende hebben in de garage van de buren. Onwaarschijnlijk hartelijk werden wij ontvangen door alleen maar blije gezichten.

Na een uur of twee eten en drinken en waarbij Emily met 3 Japanse vriendjes in de regen in plassen heeft staan stampen liepen wij richting ons 'eigen' huis. De huiskamer intiem en gevuld met zo ’n dertig Japanners die een klein drankje op hadden was geweldig. Mooie mensen waar Jesse en ik onze muziek mee mochten delen. Gillende Japanners, een polonaise, meezingen en happy faces.

Natuurlijk streef ik ook naar succes en een goed belegde boterham, maar als ik diep in mijn hart kijk word ik hier pas echt gelukkig van.

Tot morgen weer!

Liefs,

Jennifer