Nieuws/Lifestyle
431021
Lifestyle

Eerste Japanse liveshow groot succes

Jennifer Ewbank verwondert zich op wc

VIDEO - Zangeres Jennifer Ewbank heeft haar eerste liveshow in Japan gedaan, en met succes. Ook is iedereen dol op de stroopwafels die zij uitdeelt en geeft zij een rondleiding op een toilet. Vandaag het vijfde deel van haar weblog en -vlog.

Vandaag is de grote dag, mijn eerste liveshow in Japan! Dit ging helemaal super en de mensen bleven tussen de nummers klappen, iets dat men hier normaal niet doet schijnbaar. In mijn repertoire had ik ook een Japans nummer verwerkt en aan de reacties te zien was ik redelijk verstaanbaar.

Stel je voor, je ligt te draaien in je bed en je kan niet slapen. Je moet namelijk plassen en je loopt naar het toilet, doet de deur open en het toilet gaat automatisch omhoog. Dan schrik je je toch dood! Dan ga je zitten en je komt op een verwarmde toiletbril terecht. Hoe relaxt! Als je wilt kun je nog een muziekje afspelen, met geluiden uit de natuur. Eventueel kun je er zelfs voor kiezen om ook nog water uit elke hoek van het toilet laten spuiten en daarna alles weer droog te laten föhnen! Nog nooit meegemaakt dit. Alles is ook automatisch, zelfs het bad.

Na dit hele avontuur ga ik op weg richting de stad Kumamoto voor een radioshow. Op weg daar naartoe zie ik een klein groepje ergens omheen staan, terwijl ik dichterbij kom zie ik daar Robin en ons meisje Emily. De mensen hier vinden haar zo bizar leuk en lief, het lijkt wel alsof zij nog nooit een meisje zoals haar gezien hebben. Zo grappig. Wat ook leuk is, is dat men dol is op de stroopwafels die ik hier dagelijks uitdeel.

Liefs,

Jennifer