Nieuws/Lifestyle
432038
Lifestyle

Nieuwe radioshow met Martijn Muijs

Dj Martijn Muijs en sidekick Nicky Verhage presenteren vanaf vrijdag 1 april op Radio Veronica het nieuwe radioprogramma Martijn in de middag.

De zender kondigde woensdag aan dat het programma draait om muziek, comedy en het nieuws van de dag.

"Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow'', zegt Martijn. "Ik heb ontzettend veel zin om samen met Nicky de luisteraars dagelijks op het werk, thuis of onderweg naar huis in de spits te begeleiden met veel humor, de actualiteit van de dag en natuurlijk de hits van je leven."

Veel verandert er niet voor Martijn, want sinds oktober vorig jaar vervangt hij zijn collega Patrick Kicken op dezelfde uitzenduren, van 16.00 tot 20.00 uur. Kicken zit ziek thuis. Radio Veronica heeft er geen zicht op wanneer hij terugkeert, zegt een woordvoerster van het station. Daarom is besloten Martijn Muijs een vast programma te geven.

Martijn in de middag begint iedere werkdag met het Everybody Happy Hour, waarin luisteraars mogen bepalen welke hits Martijn en Nicky draaien. Elke woensdag geeft comedian René van Meurs zijn bijzondere kijk op de wereld in de rubriek ‘Van Meurs vindt dingen van dingen’. Op vrijdag behandelt cabaretier en columnist Rob Scheepers de week in oneliners.