Nieuws/Lifestyle
432145
Lifestyle

Toprak Yalçiner sluit terugkeer in GTST niet uit

Het besluit om te stoppen bij Goede tijden, slechte tijden viel Toprak Yalçiner best zwaar. De actrice sluit ook niet uit dat ze ooit weer opduikt in soapdorp Meerdijk.

Toprak Yalçiner heeft 'totaal geen spijt' van haar vertrek uit Goede tijden, slechte tijden, vertelt ze in Grazia.

"Ik denk dat het 't juiste moment was om te ontdekken wie Toprak nog meer is en waar ik naartoe wil met mijn carrière."

Toch viel het besluit uit de soap te stappen Toprak zwaar. "Het is alsof je tegen je relatie zegt dat je niet meer verder wil en rond wil kijken wat er nog meer voor je ligt. Goede tijden is mijn basis, ik heb het tv maken en entertainen hier geleerd en ik heb er alleen maar goede herinneringen aan."

Topraks personage Nuran Baydar keert voorlopig niet terug, maar uitsluiten dat ze ooit weer opduikt in soapdorp Meerdijk doet Toprak niet. "Het lijkt me erg leuk om ooit weer bij Rik op de stoep te staan en te zeggen: joehoe, daar ben ik weer! Gewoon om mijn soapman even de stuipen op het lijf te jagen."

Toprak wil aan de slag als presentatrice. "Daarover ben ik in gesprek", zegt Toprak. "Ik wil serieuze stappen nemen." Toprak vindt presenteren 'heel interessant' en wilde graag het theater in, wat lukte met de voorstelling Kapsalon.