Nieuws/Lifestyle
432177
Lifestyle

Wietze paait Beyoncé met groots optreden

Wietze de Jager hoopt Beyoncé te mogen interviewen als ze deze zomer in Nederland is. Om Queen B zover te krijgen dat ze tijd maakt voor de dj heeft hij met honderden fans een video voor haar opgenomen.

In het Olympisch Stadion dansten vijfhonderd meiden op Beyoncés hit Single Ladies.

Beyoncé, die nauwelijks interviews geeft, komt in juli naar Nederland met haar wereldtournee. Voor het onlineprogramma Soundcheckers kreeg Wietze de missie de zangeres te strikken. De vraag is nu of Beyoncé de video te zien krijgt en of ze ingaat op het verzoek. Wietze roept alle Nederlandse fans op hem te helpen. "Tweet haar de video, deel 'm op Facebook en tag haar op Instagram. Beyoncé is de Queen of social media, dus laten we ervoor zorgen dat ze niet om ons heen kan!"

In Soundcheckers geven Wietze en zijn radio-collega Mattie Valk samen met presentatrices Tess Milne en Saar Koningsberger wekelijks een kijkje achter de schermen van de muziekwereld. Elke aflevering draait om een artiest, die een unieke uitvoering van een eigen nummer, een cover of nieuw materiaal doet. In de eerste aflevering, die donderdag online verschijnt, zijn Nielson en Jiggy Djé te gast.

Bekijk de video hier.