Nieuws/Lifestyle
435190
Lifestyle

ACTIE: Nieuwe clip Gers Pardoel en unieke actie

Gers rijdt Bentley, wie rijdt er mee?

Vers van de persen: Gers Pardoel’s nieuwe clip 'Met mij'. En meteen de vraag, wie wil er een eindje meerijden met de rapper in een Bentley? De Telegraaf mag iemand gelukkig maken met het ritje van zijn of haar leven. Meld je nu aan!

De clip van Met mij, hoe kort eigenlijk ook, vertelt een heel verhaal vertelt Gers trots. Het idee komt namelijk uit zijn koker. ,,Ik vind dat een clip iets extra’s mag bieden, een tweede verhaallijn naast het nummer zelf. Dit idee kwam vlak voordat we gingen draaien pas bij me op.”

Hij legt uit: ,,Het leek mij tof om wat eerst nog verkeerde bedoelingen lijken tóch goed te laten zijn. Word ik eerst nog bedwelmd, blijkt het later voor een surpriseparty te zijn. We hebben er drie dagen over gedaan uiteindelijk en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Er zit mooie natuur in, een gaaf feest en natuurlijk mooie auto’s, zonder dat we daarmee pronken.”

 

Verrassend

De clip komt vandaag uit, het nummer Met mij bracht hij midden februari al uit en kon toch wel verrassend genoemd worden. ,,Het zou deephouse zijn”, hoorde hij zelf al, ,,maar voor mij is het gewoon een popsong hoor. Ik heb het geschreven, geproduceerd met vrienden, die precies wisten wat dit nodig had dan pakt het zo uit. En nee, het is geen Bagagedrager, maar dan kun je evengoed zeggen dat ik vijf, zes jaar geleden alleen maar gymschoenen droeg. Het hoeft allemaal niet volgens de regels”, vindt hij dan ook.

 

2016

Neem dit jaar alleen al. Keuzes te over voor hem. ,,Qua aantal nummers heb ik echt al wel een nieuwe plaat bij elkaar, alleen moet het ook zo voelen. Kijk, ik ga sowieso veel muziek uitbrengen dit jaar. Dat kan een album zijn, maar ook een paar EP’s of singles. Ik wil me nu nog niet laten vastpinnen op het een of ander. Ik wil in elk geval laten zien dat ik méér ben dan Bagagedrager dit jaar.”

 

ACTIE!

De Telegraaf mag n.a.v. de schitterende wagen die Gers mocht besturen voor zijn nieuwe videoclip één iemand gelukkig maken met het ritje van zijn of haar leven. Want niks ‘spring maar achterop’ dit keer, je mag mee in een heuse Bentley (volgens Gers een wagen van een tonnetje of drie). Hij rijdt! Meedingen? Stuur een e-mail naar filmenuitgaan@telegraaf.nl en vermeld daarin je naam, e-mailadres en telefoonnummer.