Nieuws/Lifestyle
439773
Lifestyle

Pacha Festival naar Arena Park Amsterdam

Pacha Festival Amsterdam viert haar 5-jarig jubileum op 3 september in het Arena Park Amsterdam.

Na vier edities verhuist het festival, wegens de komst van een hotel, van het Java Eiland naar het Arena Park Amsterdam. Naast de nieuwe locatie verhuist het festival ook op de kalender naar zaterdag 3 september.

De eerste namen die de organisatie bekend maakt zijn o.a. ANOTR, Benny Rodrigues, Claptone, Cassy, Darius Syrossian, Franky Rizardo, Hannah Wants, Karotte, Klingande, Martin Solveig, Mark Knight, Prunk, Sander Kleinenberg, Todd Terry en UMEK. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

De organisatie kan alvast verklappen dat maar liefst twee avonden uit Pacha Ibiza hun opwachting maken op het festival; MY HOUSE van de Franse superster Martin Solveig en INSANE. Na een uitverkochte ADE editie van MY HOUSE, keert speciaal voor Pacha Festival de woensdagavond uit de Pacha Ibiza terug naar Nederland. De INSANE tent (bekend van de vrijdagavond in Pacha Ibiza), waar de iets meer underground house, tech house en techno centraal staan was vorig jaar op het festival een mega succes en zal dit jaar een comeback maken.

Door het nieuwe grotere festivalterrein, kunnen de populaire Ibiza hippiemarkt en het food dorp met o.a. het sushi pop up restaurant, dit jaar een stuk uitgebreid worden.

De voorverkoop van de Super Early Bird tickets gaat zaterdag 5 maart om 12:00 uur van start.