Nieuws/Lifestyle
441411
Lifestyle

Jennifer Ewbank wil doorbreken in Japan

Jennifer Ewbank besluit een nieuwe weg in te slaan. De zangeres gaat op tour in Japan in de hoop daar door te breken.

Het zusje van John Ewbank staat te trappelen op Azië te verkennen en heeft zich alvast verdiept in de Japanse cultuur. "Ik ben heel erg benieuwd hoe men in Japan omgaat met maatschappelijke thema's en de daarbij horende emoties. Daarom heb ik besloten om onder andere ziekenhuizen te gaan bezoeken", vertelt Jennifer op Facebook.

"En natuurlijk hoop ik met mijn muziek, misschien maar voor heel kort, iets voor mensen met pijn of een slecht vooruitzicht te kunnen betekenen", aldus de zangeres die als doel heeft minstens één keer per jaar terug te keren naar Japan voor een langere periode, na de aftrap van deze eerste vijf concerten.

Ook is ze van plan een single uit te brengen in Indonesië. Jennifer werkt daarvoor samen met een gevestigde artiest uit het land. Ook wil ze de mogelijkheden voor Zuid-Korea onderzoeken. Het buitenlandse avontuur van Ewbank wordt vastgelegd door een camerateam.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));