Nieuws/Lifestyle
441447
Lifestyle

Edwin Jonker hoofdrol in romantische komedie

Edwin Jonker en Fockeline Ouwerkerk spelen twee van de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse romantische komedie Tuintje in mijn hart. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks zaterdag gemeld.

Tuintje in mijn hart vertelt over Alex, een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en getrouwd is met een Hollandse. Alex is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Maar dan nemen zij toch een uitnodiging van zijn familie aan om in Suriname de kerstdagen door te komen brengen.

Jonker speelt de broer van Alex. De acteur is bekend van zijn rollen in musicals als The Lion King en The Beauty and the Beast. Ook was hij te zien als gigolo in de film De Ontsnapping. Fockeline Ouwerkerk, die zijn schoonzus speelt, is bekend van de series De Co-Assistent, Moordvrouw en Volgens Jacqueline.

De film wordt in maart grotendeels in Suriname opgenomen. De rest van de cast wordt dinsdagmiddag bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat Tuintje in mijn hart begin 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien is.