Nieuws/Lifestyle
445638
Lifestyle

Tim en Steffen Haars met moeder in show

Tim en Steffen Haars krijgen een nieuw programma bij de AVROTROS. In de show 50 Ways To Kill Your Mommy nemen de twee acteurs hun moeder uit Maaskantje mee op wereldreis. Onderweg moet de zestigjarige Helma allerlei gevaarlijke dingen doen om van haar angsten af te komen.

Acteur Tim en regisseur Steffen, vooral bekend van de populaire New Kids-trilogie, vonden hun moeder Helma bereid haar leven in de waagschaal te stellen, maakte AVROTROS donderdag bekend. Helma is nogal bang aangelegd en komt vaak niet verder dan de plaatselijke buurtsuper. En daar willen de broers verandering in brengen.

In de eerste van in totaal acht afleveringen vliegt het drietal naar Florida, waar Helma van dichtbij kennismaakt met een alligator, crosst door de modder in een Hummer en doodsangsten uitstaat bij het maken van een looping in een bommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog. In andere afleveringen maakt ze onder andere de allerhoogste skydive ter wereld, gaat ze wakzwemmen in Lapland en vlucht ze voor de Mexicaanse politie na het spuiten van graffiti.

50 Ways To Kill Your Mommy is vanaf 17 februari te zien bij AVROTROS op NPO 3.