Nieuws/Lifestyle
447929
Lifestyle

Chris Brown vindt Grammy's nietszeggend

Chris Brown is niet te spreken over de Grammy's. De r&b-zanger vindt dat de Amerikaanse muziekprijzen, die op 15 februari voor de 58ste keer worden uitgereikt, tegenwoordig geen waarde meer hebben.

Brown plaatste dit weekend een reeks kritische berichten op Twitter. "Grammy's? Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden dat ik het geweldig vind de vrijheid te hebben om de muziek te maken die ik wil", begon hij zijn tirade. "Te veel mensen doen aan geslijm en werken minder hard."

"Als je nu de radio aanzet, kan ik verdomme garanderen dat bijna de helft van de nummers die je het komende uur hoort van CHRIS BROWN is of mede door mij is geschreven", ging de 26-jarige artiest verder. "Deze prijzen betekenden vroeger echt iets. Nu gaat het alleen nog maar om likes en memes."

Waarom Brown de Grammy's besloot te bashen, is niet duidelijk. De zanger is dit jaar zelf genomineerd voor het nummer Only, een samenwerking met Nicki Minaj, Lil Wayne en Drake. In 2012 won hij zijn enige Grammy tot nu toe, voor het beste r&b-album, met zijn plaat F.A.M.E.