Nieuws/Lifestyle
448985
Lifestyle

Mr.Probz op wereldtour met Armin van Buuren

Onder anderen zanger Mr. Probz, jazztrompettist Eric Vloeimans en singer-songwriter Cimo Fränkel vergezellen Armin van Buuren op zijn nieuwe wereldtournee. 

Armin van Buuren kroop vorig jaar voor zijn meest recente album Embrace de studio in met een aantal opvallende namen. Dit jaar neemt hij ze mee het podium op en de wereld over. De beroemde dj kondigde dinsdag zijn nieuwe wereldtournee Armin Only - Embrace aan en laat weten dat onder anderen zanger Mr. Probz, jazztrompettist Eric Vloeimans en singer-songwriter Cimo Fränkel hem vergezellen tijdens de shows. Eerder werd al bekend dat ook de rockers van Kensington met de dj mee op tournee gaan.

 

De wereldtour beleeft zijn première op 6 en 7 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. Waar de dj en zijn muzikale collega’s daarna te zien zijn, is nog niet bekend. De vorige Armin Only-tournee, rond het album Intense, trok in 2013 ruim 500.000 bezoekers naar shows op vijf continenten. Destijds maakten zangeres Laura Jansen, zanger Trevor Guthrie en gitarist en broer Eller van Buuren deel uit van de line-up.

 

Het album Embrace kwam eind oktober 2015 uit. Net als op voorganger Intense werkte Van Buuren voor zijn zesde studioplaat samen met artiesten uit verschillende hoeken van het muzikale spectrum, onder wie Mr. Probz, Kensington, Eric Vloeimans, Cimo Fränkel en Gavin DeGraw.