Nieuws/Lifestyle
471721
Lifestyle

Chris Martin nerveus voor Super Bowl-show

Zanger Chris Martin van Coldplay heeft laten weten zenuwachtig te zijn voor het optreden dat zijn band tijdens de pauze van de Super Bowl geeft.

 Zanger Chris Martin van Coldplay heeft bevestigd dat de band optreedt tijdens de pauze van de Super Bowl, de American footballfinale die in februari wordt gespeeld.

''We vinden het een grote eer om te mogen spelen. Het wordt geweldig en we hopen je daar te zien'', zegt Chris in een video van de NFL. Hij voegt eraan toe erg zenuwachtig te zijn voor het optreden op hetzelfde podium waar eerder Beyoncé, Justin Timberlake, Katy Perry en Bruno Mars stonden. ''Het is het belangrijkste moment in het bestaan van onze band. We gaan alles geven wat we hebben."

In de video belooft Coldplay ook de komst van special guests. De finale van de Super Bowl is op 7 februari in Santa Clara.

Coldplay geeft op 23 en 24 juni een concert in de Amsterdam ArenA. Het concert staat in het teken van de A Head Full of Dreams-tour, naar het nieuwe album dat de band vrijdag uitbracht.