Nieuws/Lifestyle
481120
Lifestyle

Stopt Marco Borsato met The Voice?

Marco Borsato overweegt zijn carrière als coach bij The Voice of Holland aan de wilgen te hangen. De zanger wil meer tijd vrijmaken in zijn agenda.

Ondanks dat het nog niet zeker is, is het wel een serieuze optie voor Marco om na vijf seizoenen te stoppen als coach bij de populaire talentenjacht. "Ik wil het rustiger aandoen, moet op mezelf letten en dan moet ik kiezen", laat de zanger weten aan het AD.

"Ik ben gaan schiften: wat doe ik nog wel, wat vind ik minder belangrijk?", vervolgt Borsato die in januari 2013 werd getroffen door een beroerte. RTL-baas Erland Galjaard rekent er al op dat hij wellicht opnieuw moet zoeken naar iemand die plaatsneemt in één van de rode stoelen. "Zoals ik het van hem hoor, ga ik ervan uit dat hij er volgend jaar niet bij is."

Naast Marco vullen momenteel Ali B., Anouk en Miss Montreal de stoelen bij The Voice. Marco won tot nu toe drie keer de finale van het programma. Hij coacht ook bij de junior versie van het programma, The Voice Kids, dat in februari weer begint.