Nieuws/Lifestyle
493517
Lifestyle

'Minder kantoorbanen bij Aston Martin'

GAYDON - Aston Martin-topman Andy Palmer wil de organisatie op het hoofdkwartier in Gaydon verbeteren. Mogelijk raken daardoor enkele banen verloren, zo meldt de autobouwer aan het Britse Autocar.

Kantoorbanen

Tegen het einde van het jaar moet duidelijk worden hoeveel banen er verdwijnen op het hoofdkwartier. De komende 45 dagen gaat Aston Martin alles op een rijtje zetten. Ondanks bezuinigingen in de organisatie behoudt de Britse autobouwer de intentie om de productie verder op te voeren. Er verdwijnen mogelijk dus alleen kantoorbanen.

Offensief

Aston Martin heeft de komende jaren verschillende nieuwe modellen in petto. Allereerst komt volgend jaar de DB11 als opvolger van de DB9. De auto komt eerst al Coupé, gevolgd door een open Volante. Daarnaast komt er ook een crossovercoupé in de vorm van de DBX. Ook de Vantage-modellen, Rapide en Vanquish worden niet overgeslagen in Aston Martins modellenoffensief. Mogelijk volgt er in de komende weken een aankondiging van Aston Martin dat de DBX in het Britse Wales (nabij Cardiff) gebouwd gaat worden. Die geruchten gaan al langer.