Nieuws/Lifestyle
508465
Lifestyle

Cast Adios Amigos onthuld

Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier en Bas Hoeflaak spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Adios Amigos.

Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks donderdag bekendgemaakt.

De tragikomedie, die in september 2016 in premiere moet gaan, vertelt over drie lichamelijk beperkte vrienden die er schoon genoeg van habben dat de fantasieën die ze over vrouwen hebben nooit werkelijkheid worden. Daarom gaan ze op vakantie naar Salou, want ze hebben gehoord dat daar alle vrouwen met je naar bed willen.

De vrouwelijke hoofdrol in Adios Amigos is voor Margot Ros (Toren C). De film is een remake van de Belgische hit Hasta la Vista, die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De opnames zijn deze week van start gegaan. Het scenario is van Anne Barnhoorn, die vorige jaar een Gouden Kalf won voor haar film Aanmodderfokker. De regie is in handen van Albert Jan van Rees (Overspel 3).

Yannick van de Velde was recent te zien in Homies en de serie Goedenavond dames en heren. Martijn Lakemeier is vooral bekend van Hollands Hoop en De Marathon. Voor cabaretier Bas Hoeflaak (Droog Brood) is dit zijn eerste grote filmrol.