Nieuws/Lifestyle
508485
Lifestyle

Nieuwe filmrol voor Michael J Fox

van onze redactie - Ondanks de ziekte van Parkinson gaat Michael J Fox gaat één van de hoofdrollen vertolken in de nieuwe film A.R.C.H.I.E. van regisseur Robin Dunne.

De Back to the Future-ster gaat zijn stem verlenen aan de film en de machinale hond Archie tot leven brengen, zo meldt The Hollywood Reporter.

Robin Dunne speelt zelf ook in de film en vertolkt de rol van oom Paul. Verder komen actrices Katharine Isabelle en Isabel Sullivan ook voorbij in de film over de viervoeter.

Film

A.R.C.H.I.E. vertelt het verhaal over een bijzondere viervoeter. Die door een deskundige in robots is gemaakt om mensen in nood te helpen. De hond die op het eerste oog normaal lijkt, bezit speciale gaves en wordt door het leger ingezet op missies. Als Archie op een dag niet meer nodig is, helpt zijn maker Brooke Benton, hem te ontsnappen uit de basis zodat de hond een normaal leven kan leiden bij een gezin.

Parkinson

Enige tijd geleden werd bekend dat Micheal  J Fox lijdt aan de ziekte Parkinson. Fox moest jaren geleden stoppen met de populaire  sitcom Spin City omdat de ziekte hem belette om zijn acteerwerk te doen. Inmiddels lijkt het weer wat beter te gaan met de 54-jarige acteur.

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan en wanneer de film uitkomt.