Nieuws/Lifestyle
508673
Lifestyle

Rita Ora houdt het meest van optreden

Rita Ora mag dan haar opwachting maken in diverse grote Hollywoodfilms, maar ze verkiest nog altijd het zingen boven de filmindustrie.

Vooral op het podium voelt de zangeres zich het meest in haar element, zo verklapt Rita Ora aan Billboard. "Dan zijn er geen regels", vertelt de zangeres. "Ik zorg er altijd voor dat niets me in de weg staat om mijn gevoel van vrijheid te beperken op het podium. Of dat nou outfits zijn of je seksueel zelfverzekerd voelen. Ik ben trots op wie ik ben en wie we zijn als band en als team."

Ondanks dat Chris Brown als veelgevraagd gastzanger de hitlijsten domineert, wilde Ora toch met hem samenwerken voor haar nieuwe album. "Ik respecteer zijn werk, en zijn stem past perfect bij het nummer. Het gaat er niet om hoeveel nummers er nu van hem in omloop zijn. Ik ben een fan en ik ben dankbaar dat hij mee wilde werken."

De zangeres brak in 2012 door met haar debuutalbum, maar ze probeert zich niet teveel zorgen te maken over de hoge verwachtingen voor haar tweede plaat. "Die druk is er altijd. Het is altijd aanwezig in mijn onderbewustzijn, maar ik probeer er niet op te focussen en gewoon mijn best te doen."

 Bovendien is ze er zeker van dat ze inmiddels als muzikant iets te vertellen heeft. "Ik was toen 18. Ik was nog niet klaar om mijn eigen muzikale interpretatie of visie te geven. Nu heb ik het gevoel dat ik iets heb toe te voegen."