Nieuws/Lifestyle
547593
Lifestyle

Emma 'Baby Spice' Bunton ontkent reünie

De reünie van de Spice Girls ter ere van hun twintigjarig jubileum is 'nog niet concreet'. Dat zei Emma 'Baby Spice' Bunton vrijdag in haar radioshow Heart Breakfast.

"Als er iets gebeurt en het is concreet, en we iets beslissen, dan laten we het jullie weten", beloofde de 39-jarige blondine haar luisteraars. "Maar momenteel gebeurt er niets."

Volgens geruchten is Mel B de drijvende kracht achter een nieuwe reünie van de Spice Girls. Volgend jaar is het precies twintig jaar geleden dat Wannabe, de eerste single van de meidengroep, verscheen en dat moet volgens Mel B gevierd worden met een grote tournee. Bunton, Mel C en Gerri Halliwell hebben volgens The Sun wel oren naar een reünie, maar Victoria Beckham zou hebben bedankt.

Ook Mel C reageerde vrijdag op de geruchten. "Ik werd vanochtend wakker en vroeg me af of ik mijn achterwaartse salto's weer moet gaan oefenen", grapte Sporty Spice. "Moet ik mijn staartjes weer in doen?!?!?", reageerde Bunton.

De journalist van The Sun die het verhaal over de op handen zijnde reünie bracht, houdt voet bij stuk. Volgens hem wordt de tournee pas later dit jaar aangekondigd en blijven de meiden tot die tijd vaag doen over de plannen.