Nieuws/Lifestyle
579308339
Lifestyle

Winactie: maak kans op de nieuwste fietstas van AGU

UPDATE: WINACTIE GESLOTEN - Op zoek naar een praktische fietstas die er ook nog eens leuk uitziet? Dan word je vast heel blij van de nieuwste Shelter Tech fietstas van AGU. Waterdicht, duurzaam gemaakt en nog mooi ook. Goed nieuws: wij mogen vijf exemplaren ter waarde van 80 euro weggeven!

De fietstas

De 100% waterdichte Shelter Tech fietstas van AGU is gemaakt van gerecycled polyester en heeft een inhoud van 21 liter.

De tas heeft een laptop compartiment en voorvak die met waterdichte rits af te sluiten zijn, zodat de tas ook heel geschikt is voor ritjes van en naar het werk (als dat straks weer mag).

Bij de tas hoort een schouderband, zodat je hem ook na je fietsrit makkelijk meeneemt. Met het reflecterende logo aan de buitenkant, ben je ook nog eens goed zichtbaar.

Kijk op de website van AGU voor meer informatie over de fietstas.

Kans maken?

*** WINACTIE GESLOTEN ***

Stuur een mail naar vrij@telegraaf.nl o.v.v. ’fietstas’ en vertel waarom jij deze prijs wil winnen. Vergeet niet je adresgegevens en telefoonnummer achter te laten. Volg ook ons Instagramaccount @vrijmagazine voor extra winkans!

Meedoen kan tot en met vrijdag 9 april. De winnaars ontvangen daarna persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

*** WINACTIE GESLOTEN ***

Over AGU

AGU, een merk met Nederlandse roots, heeft al meer dan 50 jaar een grote missie: mensen stimuleren om meer te fietsen. AGU wil met een uitgebreide lijn kleding en accessoires alle fietsers de middelen bieden om het hele jaar door te genieten op het zadel. De producten zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.