Lifestyle/Culinair
626671578
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Thuis bij topkok Tim van der Molen: ’Kwaliteit van producten gaat boven dogma’

Tim van der Molen en Niola Gilewicz-Smolksi gaan in Mexico op culinair avontuur.

Tim van der Molen en Niola Gilewicz-Smolksi gaan in Mexico op culinair avontuur.

Vraag een willekeurige chef in Amsterdam, waar hij het liefst zou willen eten? Tien tegen één dat Coulisse wordt genoemd. De hotspot staat nu leeg, dus de koks zullen nog even moeten wachten. Tijd voor een gesprek met de chef van Coulisse.

Tim van der Molen en Niola Gilewicz-Smolksi gaan in Mexico op culinair avontuur.

Tim van der Molen en Niola Gilewicz-Smolksi gaan in Mexico op culinair avontuur.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop