Nieuws/Lifestyle
668661
Lifestyle

Zieke Marianne Weber zegt optredens af

Marianne Weber is ziek en daarom moet ze een aantal optredens afzeggen, zo laat ze haar fans weten via Facebook.

De zangeres schrijft dat ze na een leuk optreden in Terneuzen naar huis reed met de airconditioning aan. "Achteraf een heel slecht idee want ik begon de volgende dag te hoesten, niet normaal."

"Ik hoopte dat ik het weekend daarop weer kon gaan optreden maar.... Na drie liedjes ging het gewoon niet meer. Het blijkt een ontsteking in de bovenste luchtwegen te zijn." Marianne heeft haar stembanden gelijk laten controleren. "Alles in orde behalve dat de stembanden zijn gezwollen door het vele hoesten."

Weber schrijft dat ze zich intussen al wat beter voelt, 'maar moet nog even verstek laten gaan voordat ik de boel ga forceren en dat zou grotere gevolgen hebben'. "Ik moet ook deze week nog al m'n optredens afzeggen. Het spijt me zo voor alle fans maar ook voor alle organisaties die mij geboekt hebben. Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk weer te kunnen optreden want dat is mijn grote passie."

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));