Nieuws/Lifestyle
669002
Lifestyle

Ook leverbaar voor Ferrari 488 GTB

Ferrari 488 Spider heeft optioneel passenger display

In de Ferrari 488 Spider kijkt niet alleen de bestuurder uit op een instrumentencluster. Ferrari heeft ook aan de bijrijd(st)er gedacht.

De Italiaanse autobouwer levert in de 488 Spider een langwerpig display verwerkt in het dashboardpaneel, een zogeheten passenger display. Normaliter plaatst Ferrari op de plek van het scherm een afwerkingselement van het dashboard. Nu levert Ferrari tegen een meerprijs van 3.267 euro een display, speciaal gericht op de persoon naast de bestuurder.

Toerental, snelheid, verzet

Het scherm geeft informatie over het toerental van de motor, in welk verzet de zeventraps transmissie staat en hoe hard er gereden wordt. Invloed uitoefenen op de gereden snelheid kan (gelukkig) niet.

Ferrari grijpt de onthulling van de 488 Spider aan om het display ook te introduceren in de dichte versie: de 488 GTB. Ook daar heeft het passenger display een prijskaartje van 3.267 euro inclusief BTW. Hoeveel de 488 Spider moet gaan kosten, is nog niet bekend. Ferrari vraagt voor de 488 GTB in Nederland in ieder geval 253.032 euro, inclusief belastingen. De 488 Spider zal iets duurder zijn.

Lees hier alle details over de nieuwe Ferrari 488 Spider.