Lifestyle/Reizen
709900452
Reizen

Hotelschip Emily Brontë, 5***** luxe

Lezersreis: ga mee op kerstcruise

Vier de kerstdagen in stijl aan boord van het comfortabele 5-sterren luxe hotelschip Emily Brontë. Met dagelijks interessante excursies in steden als Keulen, Boppard en Rüdesheim en als absoluut hoogtepunt het exclusieve kerstconcert in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz op eerste kerstdag. Er zijn volop eenpersoons-cabines beschikbaar!

Breng tijdens deze kerstcruise een bezoek aan Bonn, de stad van Beethoven, vol gezellig gedecoreerde pleintjes en verrassend veel bezienswaardigheden. Of verken op eigen gelegenheid de minder bekende, maar o zo charmante plaats Boppard in het romantische Rijndal. Natuurlijk bezoekt u ook de gezellige kerstmarkten in Keulen en Rüdesheim.

Uw cruise start in Arnhem. U kunt gebruik maken van onze optionele Op- en Uitstapservice, kies uit: Assen, Dordrecht, Geleen, Gouda, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Leeuwarden, Maasbracht, Maastricht, Meppel, Roermond, Rotterdam, Sneek of Venlo.

Exclusief kerstconcert in Koblenz!

Traditiegetrouw organiseert Friendship Cruises op eerste kerstdag een kerstconcert in Koblenz. Samen vieren we kerst. Massaal zingen we met elkaar de bekende kerstliederen. Omlijst door een mooi muzikaal programma met medewerking van talentvolle musici. De majestueuze klanken van het orgel laten zich combineren met de gouden klanken van hobo en trompet.

Prijs en datum

21 t/m 27 december 2019

Normaal €1.498, nu v.a. €898 p.p., €600 voordeel!

Inbegrepen

• Transfer per Comfort Class touringcar vanaf Düsseldorf naar Arnhem op de laatste dag

• Volpension verzorging aan boord

• Muziek verzorgd door boordmuzikant in de panoramabar

• Gratis wifi

• Deskundige, Nederlandssprekende cruiseleider

• Exclusief kerstconcert in Koblenz

Reissom

• o.b.v. 2-persoons C-cabine op Emeralddek. Voor de toeslagen van de overige cabines en suites verwijzen wij u naar onze website.

Hier vindt u ook overige toeslagen en bijkomende kosten.

Reserveren

friendshipcruises.nl of telefonisch 088 – 13 07 30