Lifestyle/Reizen
7761596
Reizen

Zou deze reishack met kussensloop écht werken?

Zo veel mogelijk kleding en andere spullen meenemen op reis zonder dat je hoeft te betalen voor extra bagage. Anya Iakovlieva verklapte onlangs op sociale media hoe zij dat doet. Haar video zorgt voor wat verbazing.

Iakovlieva (op TikTok en Instagram bekend onder de naam nolimitua) is blijkbaar niet het type van lightweight inpakken. En al helemaal niet van onnodig betalen voor een extra koffer. Dus heeft ze een manier gevonden om toch nog kosteloos extra spullen mee te nemen.

Op TikTok en Instagram deelt ze haar reishack. In een filmpje is te zien hoe ze een kussensloop (met rits) vult met onder andere kleding. Het fragment daarna toont hoe ze tevreden met haar ’kussen’ op schoot in het vliegtuig zit. „De beste reishack ooit! Voor een kussen hoef je in het vliegtuig niet te betalen”, zo luidt Iakovlieva’s uitleg.

Kijkers vragen zich af of deze truc écht werkt. Alle persoonlijke spullen moeten toch door de scanner? Iakovlieva beweert dat het haar op deze manier al zes keer is gelukt om extra bagage mee te nemen.