Nieuws/Lifestyle
795119
Lifestyle

3JS weer in geliefd Caprera

Lori Lieberman en Ellen ten Damme maakten donderdagavond indruk tijdens de eerste avond van de uitverkochte mini concertreeks  van de 3JS in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Jan Dulles: "De kop is er af. En de Jaap Kwakman's mooi weer garantie is uitgekomen."

Ellen ten Damme verraste door haar power en energie. Samen met de 3JS zong ze het nummer, 'Wat is dromen' en wisselde dat af met gepassioneerd vioolspel. Ze kreeg een ovationeel applaus.

Ellen is druk bezig met een nieuw album, dat dit najaar uit komt. Ze lacht: "Daarop staat een nummer over mijn nieuwe vriend Arie. Dat is een ekster. Ik kan niet zonder hem".

Uit Los Angeles was singer-songwriter Lori Lieberman naar Bloemendaal gekomen. In LA hebben de 3j's samen met haar aan nieuwe nummers gewerkt voor hun aanstaande album. Lori heeft van hen het nummer 'watermensen' gecoverd.

Lori: "Uiteindelijk ben ik met meer Nederlandse artiesten aan het samenwerken en zondag 28 juni, geef ik in 'Theater Diligentia' in Den Haag  een speciaal un-plugged concert, 'Lori Lieberman's West Coast cafe".

Ze treedt daar op met Sandra van Nieuwland, Stevie Ann, Yori Swart en ook weer met de 3JS.

Jan de Witte zag zijn vader Jaap in het publiek zitten, de J die hij drie jaar geleden als gitarist verving in de band: "Daarom alleen al zeg ik dat dit een zeer geslaagde avond was met een geweldig publiek."