Lifestyle/Reizen
805801
Reizen

Lezersaanbieding: 8-daagse Cruise Canarische Eilanden

Verwennerij op zee

Deze vakantie is pure verwennerij. Aan boord van de Seadream zal het u aan niets ontbreken. Het is een kleinschalig maar zeer comfortabel schip. U kunt ervan op aan dat u tijdens deze reis compleet in de watten wordt gelegd. Vanaf het schip kunt u diverse watersporten beoefenen. Deze cruisevakantie heeft alles om memorabel te worden.

Dag 1

U vliegt naar Las Palmas op Gran Canaria en gaat aan boord van de Seadream II. Geniet van het bergachtige landschap met grote variatie in flora en fauna.

Dag 2

Het schip zet koers naar het oostelijk deel van La Palma en meert aan in de hoofdstad Santa Cruz. Op dit vulkanische eiland geen massatoerisme. Dankzij een netwerk van wandelpaden is het een paradijs voor wandelliefhebber.

Dag 3

San Sebastian de La Gomera is de volgende bestemming. Op het eiland La Gomera geniet u van de rust en natuur in Nationaal Park Garajonay.

Dag 4 & 5

U verblijft 2 dagen op zee. Aan boord vindt u een Thaise spa, fitnessruimte en u kunt deelnemen aan yoga- en tai chi-sessies. Het schip heeft een zwembad, watersportplatform, bibliotheek, casino en boetiek. Uw stateroom is een comfortabele suite met marmeren badkamer, queensize bed, een ruime garderobekast en zithoek.

Dag 6

Gibraltar is een Engelse enclave waar u zich in Engeland waant. De eerste indruk vanaf zee op de rotsachtige kustlijn is indrukwekkend.

Dag 7

De jachthaven van Puerto Banus ligt net ten westen van Marbella. Het heerlijke klimaat en de prachtige opzet maken deze jachthaven populair bij de internationale jetset.

Dag 8

Malaga is de laatste plaats op deze cruisereis. U wordt naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Reisdatum:

25 april - 2 mei 2018

Reissom: vanaf €4545,- p.p.

Inbegrepen

vlucht per Transavia Amsterdam – Las Palmas & Malaga-Amsterdam

luchthavenbelastingen ca. € 34

transfers luchthaven-hotel v.v.

ruimbagage

transfers van en naar de cruiseterminal

8-daagse cruise aan boord van de

SeaDream II

Niet inbegrepen

toeslag hut bij eenpersoonsgebruik

fooien

bijdrage Calamiteitenfonds €2,5 per reservering

• administratiekosten € 25,- per reservering

Reserveren

tel. 020-4204482 of telegraaf@marcopoloreizen