Lifestyle/Reizen
808796484
Reizen

Berg te huur voor een unieke mini-vakantie

Avontuurlijke reizigers opgelet: het is binnenkort mogelijk om samen met je favoriete reismaatje privébewoner te zijn van een gigantische berg in Amerika. Je zult er geen andere toeristen tegen het lijf lopen en je hebt maar liefst 5850 hectare aan ongerept terrein helemaal voor jezelf.

Via Airbnb is het in oktober mogelijk om twee nachten te verblijven in Big Sky, in de Amerikaanse staat Montana.

Big Sky Resort en de wereldberoemde rots- en bergbeklimmer Conrad Anker bieden daar twee avonturiers de kans om de natuur te ervaren als privébewoners van de indrukwekkende Andesite Mountain.

Spectaculair

Terwijl Anker op expeditie is naar de Mount Everest, mogen twee gasten in zijn luxe verblijf vertoeven. Op 2,7 kilometer hoogte kunnen vakantiegangers 5850 hectare aan ongerept terrein ontdekken.

Uniek

Het eenmalige en unieke verblijf van twee nachten boven op de Andesite Mountain van Big Sky Resort vindt plaats van donderdag 7 oktober tot en met zaterdag 9 oktober en is vanaf 13 mei te boeken.

De prijs? Die valt wel mee: je betaalt 73 euro per nacht. Maar dan moet je er dus wel voor naar Amerika vliegen en hopen dat dat tegen die tijd ook mogelijk is...