Nieuws/Lifestyle
817897
Lifestyle

Game of Thrones musical van Coldplay

Enkele grote Game of Thrones-sterren hebben samen met Coldplay een musical gemaakt voor het goede doel Red Nose Day in de VS. Vandaag heeft de band een video van de musical online gezet.

De video over de musical is met een dikke knipoog gemaakt. Zo noemen acteurs uit Game of Thrones de musical van Coldplay compleet idioot aan het begin van de video. Dat terwijl zanger Chris Martin ontzettend enthousiast is.

Even later in de video schiet acteur Kit Harrington (Jon Snow) te hulp door gratis eten aan te bieden, waardoor er meer Game of Thrones-sterren toch komen helpen met de musical.

Eerder deze week was al een video met een zingende Peter Dinklage (Tyrion Lannister) uitgebracht waar de fans al lyrisch om waren. In de musical zingen naast Peter Dinklage ook Emilia Clarke (Daenerys), Kit Harrington en Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) een door Coldplay geschreven liedje. Zo is Emilia Clarke (die eerst erg sceptisch was over het idee in de video) erg enthousiast over haar reggae Targaryan-lied en zingt Kit Harrington 'Wildling' op de muziek van 'Wild Thing'.

In de video, waar alles wordt geacteerd, blijkt de musical een flop te gaan worden, maar voor alle echte fans van de serie is de musical nu al een hit. De video is in een ochtend tijd op Facebook alleen al 500.000 keer bekeken.

 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));