Nieuws/Lifestyle
817899
Lifestyle

Column Bart Wijlaars

Trijntje

De beste zangeres zijn is iets heel anders dan het hoogste lied zingen. Vraag het aan Trijntje, die morgen de finale van haar Eurovisie Songfestival thuis mag bekijken.

Walk along wás het niet, hád het niet. Zelfs Nederland zelf moest er weinig van hebben, gezien de 35e plek die het behaalde in de Top 40. En Europa hoorde het dus ook niet.

Rijst meteen de vraag: wat gaan we volgend jaar doen, nu één van onze grootste klasbakken sturen niet genoeg blijkt en het opvallender moet?

Waarom zouden we het een dj het niet eens laten proberen? Trancekoning Armin van Buuren, Afrojack, Tiësto of nummer 1-dj van de wereld Hardwell bijvoorbeeld. Heren van wereldniveau, bekend en populair van oost tot west en prima in staat om een epische knaller te produceren waarin een knappe zanger of zangeres á la Eva Simons, Sharon den Adel of Niels Geusebroek kan excelleren en we totaal los kunnen qua visuals.

Of het dan wel of niet lukt de halve finale door te komen, kans op Top 40-succes is met zo’n portie populaire beats alvast een stuk groter. En daar begint en eindigt het tóch.