Nieuws/Lifestyle
818163
Lifestyle

Adrenalin(e) kick voor Audi A1

Audi komt met een actiepakket voor de A1, dat zowel op de drie- als vijfdeurs variant is te bestellen in combinatie met de uitrustingsniveaus Basis, Sport en Design. De naam luidt Adrenalin, maar het is de vraag of de inhoud van het pakket voor een kick zorgt.

De Adrenalin verrijkt de uitrusting van de A1 met zaken als handbediende airconditioning, een middenarmsteun vóór, een lederen multifunctioneel sportstuur, MMI Radio, 17 inch velgen, LED-achterlichten en metallic- of pareleffectlak. Daarnaast levert Audi standaard het S line-exterieur pakket op de A1 Adrenalin. De koets wordt dan aangekleed met een andere voor- en achterbumper, luchtroosters in de voorbumper, diffuser in de achterbumper, grille in hoogglans zwart, S line-aanduiding op de voorschermen, een S line-dakspoiler en een verchroomde uitlaatsierstuk.

Meerprijs

Voor de extra lijst met accessoires vraagt Audi € 2.771,- (€ 2.471,- icm Sport en Design), maar dat blijkt een koopje als je weet wat alles tezamen normaliter kost. Audi claimt dat het prijsvoordeel tot 6.500 euro kan oplopen.

Prijzen

De Audi A1 Adrenalin, die per direct leverbaar is, kost minimaal € 21.990,-, waarvoor de 3-deurs A1 1.0 TFSI Adrenalin komt voorrijden. De voordeligste 5-deursversie staat genoteerd voor € 22.740,-.