Nieuws/Lifestyle
831489
Lifestyle

Paranoïde Robin Williams was op zoek naar drugs

Robin Williams was de laatste 24-uur van zijn leven paranoïde en hopeloos op zoek naar drugs, zo is vandaag te zien in de omstreden documentaire Autopsy.

De Britse televisiezender Channel 5  zendt vanavond om 21.00 uur de serie Autopsy: The Last Hours of Robin Williams uit.

Volgens de Britse Daily Mail, is in de docu te zien dat de 63-jarige acteur de laatste 24 uur voor zijn dood paranoïde was en online op zoek was naar drugs.

Verder wordt de gebeurtenis toen Williams de nacht voor hij zelfmoord pleegde meerdere horloges in een sok deed en bij een vriend achterliet omdat hij bang was dat ze verkeerd terecht zouden komen, ook nagespeeld.

De Franse acteur en professionele Robin Williams lookalike Alain Poudensan speelt in de serie de rol van de Good Will Hunting-acteur.

Ophef

Niet iedereen is blij met de uitzending van Channel 5. Op Twitter lieten fans eerder weten niet gelukkig te zijn met de documentaire. ‘Vanaf nu kijk ik niet meer naar Channel 5′ , ‘Het is afschuwelijk’ en ‘Het is veel te vroeg’ zijn maar enkele reacties van de verontruste fans.  Een vriend van de familie hoopt dat mensen niet zullen kijken naar de Britse documentaire. ‘het is beschamend voor zijn vrouw en zijn familie.’

 

Zelfmoord

Robin Williams werd op 11 augustus 2014 dood gevonden in zijn huis in Californië. De komiek leed aan een zware depressie en aan de ziekte van Parkinson. Hij had in het verleden ook een drank en drugsverslaving.

Gebleken is dat Williams ten tijde van zijn zelfmoord niet onder de invloed van een illegale drug of alcohol was. Wel had hij antidepressivia en caffeïnepillen in zijn bloed.

Hij liet zijn vrouw Susan en kinderen Zelda, Zachary en Cody achter.

De serie Autopsy maakte een aflevering over de dood van Elvis Presley, Anna Nicole Smith en Michael Jackson.