Nieuws/Lifestyle
839608
Lifestyle

Trotse dj Hardwell bedankt zijn fans

Hardwell is er ontzettend trots op dat hij vijf International Dance Music Awards heeft gewonnen. Vanuit Miami bedankt de Nederlander zijn fans voor de steun.

Hardwell, de artiestennaam van Robbert van de Corput, werd donderdag op een muziekbeurs uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. Hij won ook IDMA's in de categorieën Best Electro/Progressive House Track, Best Progressive House/Electro DJ, Best Podcast or Radio Mixshow DJ en Best Compilation or Full Length DJ Mix.

"Het is fantastisch om weer terug te zijn in Miami en alle mooie momenten van het afgelopen jaar opnieuw te beleven met deze awards", laat de 27-jarige dj via zijn management weten aan BuzzE. "Dat de fans massaal op mij hebben gestemd, betekent heel erg veel voor me. Het maakt het winnen van deze prijzen extra bijzonder."

Hardwell vindt het verder een grote eer dat hij in de Amerikaanse stad een visitekaartje mocht afgeven voor de Nederlandse dancescene. "Ik kijk uit naar het volgende hoofdstuk van dit avontuur en het is geweldig dat mijn verhaal nu is uitgebreid met het winnen van vijf IDMA's", jubelt de wereldberoemde artiest uit Breda.