Nieuws/Lifestyle
839750
Lifestyle

Pauze Hilary Duff voorbij

Hilary Duff is druk bezig met haar nieuwe album. De zangeres heeft alvast een preview van haar single ‘Sparks’ gedeeld, dat op 7 april uitkomt.

Hilary Duff’s nieuwe single ‘Sparks’ is te horen in de teaser van de nieuwe Amerikaanse serie ‘Younger’ waar Duff een in rol speelt.

Volgens de zangeres kwam de timing een beetje slecht uit. “Het was lastig om het acteren en de lancering van de single tegelijkertijd te doen, omdat ik al zeven jaar uit de muziekwereld ben", aldus de popster tegen TIME Magazine

"Maar het voelde goed om het te combineren met elkaar. Ik heb de smaak weer te pakken en dat heeft me enthousiast gemaakt", vervolgt Duff.

Album

Het einde van de plaat is bijna in zicht. “Ik ga vandaag de laatste dingen opnemen en dan zal dit voorlopig waarschijnlijk mijn laatste bezoek aan de studio zijn”, aldus Duff.

Het nieuwe album wordt anders dan de meeste fans verwachten. “Het album bestaat uit een beetje van alles. Van pop tot aan electro-pop en zelfs dance.”

Volgens de zangeres zijn deze combinaties logisch als je een lange pauze hebt gehad. Fans hoeven zich geen zorgen te maken dat Duff een andere muziekstijll kiest. “Sommige liedjes zullen ook meteen herkend worden als mijn oorspronkelijke muziek”, aldus de popzangeres. 

Duff is terug na een pauze van zeven jaar, waarin ze haar man leerde kennen, haar zoontje kreeg en twee huizen renoveerde.