Nieuws/Lifestyle
843547
Lifestyle

Disneyfilm Cinderella stijlvol in première

Met een stijlvol prinsessenbal in Rotterdam ging zondagmiddag de Disneyfilm Cinderella in première. Olcay Gulsen gaf er een modeshow van de gelimiteerde Cinderella-collectie van haar kinderlabel SuperTrash Girls.

Op de Nederlandse première kwamen uiteraard veel bekende Nederlanders af, onder wie de acteurs en actrices die in de Nederlandse versie van Cinderella te horen zijn. Cabaretière Sanne Wallis de Vries speelt de boze stiefmoeder. Andere BN'ers die hun stem lenen aan de personages zijn Caro Lenssen, Kevin Hassing, Murth Mossel, Pip Pellens en Abbey Hoes. De live action-versie is gebaseerd op de klassieke Disney-tekenfilm over Assepoester.

Naast de voice-cast stonden nog meer BN'ers aanwezig op de gastenlijst, onder wie Willemijn Verkaik, Martijn Krabbé, Chazia Mourali, Lodewijk Hoekstra, Marjon de Hond, Robert Schoemacher, May-Britt Mobach, Levi van Kempen, Leontien van Moorsel en Fred van Leer. Disney had de gasten gevraagd in hun meest feestelijke bal-outfit te komen.

Cinderella draait vanaf woensdag in de Nederlandse bioscopen. De film wordt voorafgegaan door de animatie Frozen Fever, gebaseerd op de Disney-film Frozen.