Lifestyle/Reizen
852932
Reizen

ADVERTORIAL

Gratis toegang tot het Cruise Event

Het Cruise Event opent op 21 en 22 oktober weer haar deuren in de Passenger Terminal Amsterdam. Telegraaf-lezers krijgen de kans om komend weekend deze beurs gratis te bezoeken om zo alles te weten te komen over cruiseschepen en -vakanties.

Als je overweegt een cruisevakantie te boeken, dan is voorlichting dé uitkomst. De presentaties tijdens het Cruise Event bieden je alle informatie over de nieuwste bestemmingen en de verschillen tussen grote en kleine schepen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Alle nationale en internationale rederijen zijn aanwezig. Zo heeft de Holland America Line haar eigen presentatiezaal.

Je zult op het Cruise Event ontdekken dat een cruisevakantie niet alleen veel goedkoper is dan je denkt, ook is het een veilige manier van reizen waarbij je veel bestemmingen aandoet en kennismaakt met diverse culturen.

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en gedurende dag verzorgt Dinnershow Pandora spectaculaire optredens. De champagne en goodiebag staan voor je klaar!

Om de gratis kaarten te bestellen, gebruik je de code TELEGRAAF17 op de website van het Cruise Event.