Nieuws/Lifestyle
870998
Lifestyle

'Angelina Jolie is een verwend nest'

Producent Scott Rudin heeft flink uitgehaald naar actrice Angelina Jolie. E-mailgesprekken tussen Rudin en collega Amy Pascal zijn openbaar gemaakt door de Guardians of Peace, verantwoordelijk voor de cyberaanval op Sony Pictures.

Dit meldt Variety woensdag. De woordenwisseling werd veroorzaakt door een discussie over de film Jobs, over het leven van voormalig Apple-topman Steve Jobs. Jolie was niet tevreden over de keuze van regisseur David Fincher om aan deze film te werken, in plaats van haar project Cleopatra.

Rudin reageerde nogal hevig op de klacht van Angelina in een e-mail naar Amy Pascal: "Je moet ervoor zorgen dat Angie haar mond houdt voordat ze het heel moeilijk gaat maken voor David". Hij heeft vervolgens kritiek op de film Cleopatra en noemt Jolie een "minimaal getalenteerd verwend nest."

De Guardians of the Peace lekken sinds 24 november vertrouwelijke informatie van de filmmaatschappij Sony Pictures. De afgelopen weken kwamen er nieuwe films, salarissen en persoonlijke informatie van werknemers op straat te liggen.