Nieuws/Lifestyle
871630
Lifestyle

DJ Martin Garrix hoofdact op Don’t Let Daddy Know

De hoofdact van Don’t Let Daddy Know is zojuist onthuld. Niemand minder dan superster DJ Martin Garrix zal op het event draaien.

De Nederlandse DJ Martin Garrix s de hoofdact op de komende editie van DLDK in Nederland. Naast Garrix treden Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, NEW_ID, Quintino en Sem Vox op.

Het dance-event vindt voor de tweede keer plaats in de Ziggo Dome op zaterdag 21 februari 2015.

Ster

Martin Garrix is nog maar 18 jaar en heeft nu al de wereld aan zijn voeten liggen. In 2013 werd Garrix in een klap bekend met de wereldhit ‘Animals’. Sindsdien is zijn ster rijzende.

Het Nederlandse supertalent deed in 2014 maar liefst 45 landen aan, werd #4 in de gerenommeerde DJ Mag Top 100, de beste performer van 2014 volgens Beatport en scoorde grote hits met ‘Goldskies’, ‘Tremor’ en ‘Virus’.

Internationaal

Naast Martin Garrix zullen ook Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, Sem Vox, NEW_ID en Quintino optreden op DLDK. De Duitse DJ Deniz Koyu brak wereldwijd door met ‘Tung’ en staat bekend om zijn innovatieve house sound.

Dirty South werd voor zijn remixen genomineerd voor twee Grammy Awards en gooide in 2014 hoge ogen met zijn korte speelfilm en bijbehorend album ‘With You’.

Het Amsterdamse duo NEW_ID staat garant voor een set met big grooves en melodieuze big room.

Quintino kwam dit jaar binnen als #86 in de DJ Mag Top 100 en is hard op weg een headliner te worden.