Nieuws/Lifestyle
874539632
Lifestyle

Lezersreis: citytrip naar bruisend Dubai

Het futuristische Dubai vormt de belichaming van de nieuwe wereld en onbegrensde mogelijkheden. Gedurende een 48 Hour-bezoek maakt u kennis met de vele gezichten van dit eigenzinnige emiraat en verblijft u in het hart van het levendige centrum in het prestigieuze Manzil Downtown Hotel.

Lezersreis

East meets west in het stijlvolle Manzil Downtown Hotel, waar traditionele Arabische architectuur wordt gecombineerd met hypermoderne elementen. Verpoos aan het paradijselijke buitenzwembad en kijk uit over de beroemde skyline, schuif aan in Boulevard Kitchen voor sublieme mediterrane gerechten of een cocktail op de fabelachtige binnenplaats.

Optionele excursies (niet inbegrepen bij de prijs)

Het woord onmogelijk lijkt niet te bestaan in Dubai. Hoe gekker en groter, hoe beter. Deze instelling komt ook tot uiting in de vele uiteenlopende belevenissen. We doen u enkele spectaculaire suggesties die uw verblijf beslist zullen verrijken.

Bentley stadstour

Verken Dubai vanuit een oldtimer. In overleg met u wordt een route op maat samengesteld en wordt u met een klassieke Bentley S3 door Dubai gereden. Informeer bij onze reisspecialisten naar deze of overige excursiemogelijkheden.

High tea @ Burj Khalifa

Met 828 meter is de Burj Khalifa de hoogste wolkenkrabber ter wereld. Naast panoramische uitzichten geniet u hier van een rijk aangeklede high tea.

Woestijn Safari

U zou het tussen alle hypermoderne gebouwen bijna vergeten, maar Dubai ligt midden in de woestijn. Met een robuuste 4WD komt u op de meest exclusieve plekjes.

Personal Shopper

De Dubai Mall herbergt maar liefst 1200 winkels en een personal shopper is wat dat betreft geen overbodige luxe. Maak uw wensen kenbaar en laat u verrassen met een shopping-route op maat.

Inbegrepen

• KLM-vluchten

• Privétransfers naar hotel v.v.

• 3 hotelovernachtingen in een Deluxe Room, incl. ontbijt

• Dubai City tour, halve dag met gids

Mogelijke reisdata

2019: 28 november t/m 1 december, 12 december t/m 15 december

2020: 16 januari – 19 januari

Andere vertrekperiodes en reisduur mogelijk o.b.v. beschikbaarheid en prijs.

Reserveren

Bel 073-7074343 of mail naar [email protected]

4 dagen, 3 nachten vanaf €1.395 p.p. (o.b.v. 2 pers)