Nieuws/Lifestyle
884438
Lifestyle

Katja Römer speelt zichzelf in A'dam-E.V.A.

Actrice Katja Römer-Schuurman heeft zondag een bijrol als zichzelf in de nieuwe aflevering van hitserie A'dam-E.V.A. De karakters Eva en Harm-Jan doen zich voor als potentiële kopers van haar pied-à-terre in Amsterdam en worden rondgeleid door de makelaar als Römer plotseling thuiskomt.

Het tweede seizoen van de serie, die uit acht afleveringen bestaat, gaat net als seizoen 1 over verbinden in de grote stad. Maar meer dan in de eerste reeks ligt de nadruk nu op de hoofdkarakters en hun familie en vrienden.

De hoofdrollen van Adam en Eva, die proberen te wennen aan hun rol als ouders, worden weer gespeeld door Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven. Ook Rick Paul van Mulligen (Harm-Jan), Urmie Plein (Dolores) en Timo (Sanne den Hartogh) zijn weer van de partij.

Het derde seizoen is overigens al in de maak: het is de bedoeling dat deze komend voorjaar al wordt opgenomen. Tussen het eerste en tweede seizoen gaapte door allerlei logistieke problemen een gat van drie jaar. De derde aflevering van de tweede reeks A'dam-E.V.A is zondag om half negen te zien op NPO3.