Nieuws/Lifestyle
885631
Lifestyle

Mysterieus Porsche-model opgedoken

VIDEO - Er zijn foto's van een mysterieus Porsche-model opgedoken in computertekeningen van de Porsche Design Tower in Sunny Isles, Florida. Media zien het model als de 'Pajun', maar de kans is echter groot dat het puur om een computermodel gaat en niet om een toekomstig Porsche-model.

Sterker nog, de tekeningen stammen uit 2012, wat betekent dat het mogelijk een illustratie was van een Panamera. Het ontwerp van het model heeft veel weg van de huidige Panamera, alleen is in dit geval de koets korter en zijn de kont en neus meer afgevlakt. Of het om een tegenhanger van de Mercedes C-Klasse of BMW 3 Serie gaat? Porsche kan het niet bevestigen, maar meldt wel dat het ontwerp verouderd is. De kans is daarom groot dat het net als bij de andere 3D-illustraties puur om een computermodel gaat.

Tower

De Porsche Design Tower moet in 2016 worden opgeleverd en telt dan 60 verdiepingen waarin 132 verblijfplaatsen worden ondergebracht. In totaal krijgt het gebouw drie autoliften, waarmee je met auto en al naar je appartement wordt gebracht. Daarnaast komen er zwembaden op de balkons van de appartementen, heb je een eigen wijnkluis in het restaurant, op afstand bedienbare toilets en speciale douches. Prijzen voor de appartement lopen in de miljoenen dollars.

Instapmodel

Porsche is continu aan het kijken hoe het merk het leveringsprogramma kan verbreden en verdiepen. Toch blijven de Boxster en Macan de instapmodellen volgens Porsches Verkoop & Marketingbaas Bernhard Maier.