Nieuws/Lifestyle
893689
Lifestyle

Data autofeestjes Goodwood 2015 bekendgemaakt

De organisatie van het Goodwood Festival of Speed heeft bekendgemaakt welke dagen in de agenda van 2015 vrijgehouden moeten worden. Daarbij is ook meteen de datum voor Goodwood Revival bekendgemaakt.

Speed

Liefhebbers van snelheid kunnen hun hart weer ophalen tussen 25 en 28 juni volgend jaar. Dan zal het Goodwood Festival of Speed wederom worden gehouden op het landgoed van Lord March. Wederom zullen veel autofabrikanten hun nieuwste en duurste modellen tonen en zullen ook veel autosportteams weer van de partij zijn. Zoals gebruikelijk is het festival in een weekend gepland dat er geen Formule 1-race wordt gehouden, zodat ook enkele F1-teams en coureurs hun opwachting kunnen maken. De kaartverkoop zal vanaf 6 november plaatsvinden.

Revival

Fans van klassieke auto's kunnen 11 t/m 13 september 2015 omcirkelen in hun agenda. Dan zal er een nieuwe editie van Goodwood Revival plaatsvinden, waarbij de meest exclusieve oude racers weer hun kunsten zullen vertonen op het Goodwood Circuit. Ook hiervoor zal de kaartverkoop op 6 november van start gaan.