Nieuws/Lifestyle
910904
Lifestyle

Boze fans laten B-Brave schrikken

De Nederlandse boyband B-Brave, bekend van X Factor, ligt nog steeds onder vuur, omdat de boyband eerder deze maand een optreden in het Noord-Hollandse Andijk afzegde om 'persoonlijke redenen'. Opmerkelijk genoeg verschenen de jongens diezelfde dag wel op de Amsterdam Fashion Week.

De geruchten gingen dat er onderlinge ruzies zouden zijn. "Maar er is niks aan de hand. We zijn beste vrienden en willen alle shows bijwonen, maar helaas kon dat niet", zegt Cassius tegen RTL.

Samuel reageert op de heisa die ontstond: "De hel brak los toen we weg waren van de Fashion Week. We kregen hartkloppingen van wat we zagen op sociale media. Het ligt zeker weten gevoelig. En die vragen zal je altijd krijgen. Maar ik denk dat het beste antwoord daarop 'silence' is."

Samuel, Cassius, Jai, Kaj en Dioni lieten eerder op Twitter weten dat ze de gedupeerden tegemoet zullen komen. "Wij willen duidelijk maken dat we absoluut NIET het optreden in Andijk hebben afgezegd om A'dam Fashion Week bij te wonen. De show die wij bijgewoond hebben was vroeg in de middag, en de omstandigheden hebben zich daarna pas plaatsgevonden", schrijven ze op de sociale media-site.

"Wij zijn momenteel bezig met de organisatie om dit op te lossen, want het laatste dat wij willen zijn gedupeerde fans. Hopelijk kunnen we dit met een gratis concert en meet & greet oplossen. Our fans are our all. We will keep you posted."