Nieuws/Lifestyle
912157
Lifestyle

Ook in de iPad app!

Nu in de winkel: Autovisie nummer 18

In nummer achttien testen we alle crossovers uit het B-segment, brengen we de i8 samen met de legendarische M1 en gaan we 24 uur karten. Dat en veel meer staat in Autovisie Magazine nummer 18. Op naar de winkel!

Een greep uit de verhalen:

- Supertest: Trendwatchers, analisten en autofabrikanten zijn het er roerend over eens: crossovers in het B-segment gaan een zonnige toekomst tegemoet. Wij zetten negen auto's tegenover elkaar. Welke moet je hebben?

- Reportage: 24 Uren van Eindhoven. Zelf een uitdagende 24-uursrace rijden is goedkoper en toegankelijker dan je zou denken. Maar er ook nog even een goed resultaat neerzetten zeker niet.

- Range Rover Long Wheelbase: 'Mission Impossible' lijkt het, want wat kun je in hemelsnaam toevoegen aan een ultraluxe koets als een Range Rover?

- Stuurmanswegen: De vraag was eenvoudig, het antwoord dubbel mooi. Wat is je favoriete route? De beloning was het maken van een eigen stuurmanswegenverhaal, met liefst twéé RS-en van Renault. Sake de Lange werd uitverkoren.

- Reportage: Rendez-vous BMW M1 en i8. Nog nooit reden we een auto die 'buiten' zoveel aandacht kreeg , maar is de BMW i8 ook méér dan louter een kijkcijferkanon? We namen hem zijn sportwagenexamen af, met voorvader M1 als goed gezelschap.

- De Rit: Eddy Zoëy. Op 5 september is de eerste uitzending van RTL Autovisie met Werner Budding én Eddy Zoëy. Een autogek en een artiest. Of hebben we met twee liefhebbers te maken?

- Koopwijzer: Jaguar XF. De Jaguar XF combineert rijplezier, snelheid en kwaliteit met een aantrekkelijke vierdeurs coupéverpakking. Een goede koop?

Dat en veel meer staat nu in Autovisie 18!

De Autovisie App: geen tijd om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Download nu de Autovisie App in de iTunes store en lees het magazine meteen!