Lifestyle/Culinair
918159474
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Zo geniet je écht van oesters: een druppeltje citroen en absoluut kauwen

Oesters eet je traditioneel met een druppeltje citroensap, maar tegenwoordig zijn er vele manieren om ze te bereiden.

Oesters eet je traditioneel met een druppeltje citroensap, maar tegenwoordig zijn er vele manieren om ze te bereiden.

Oesters smaken volgens sommige mensen naar een hap zeewater, anderen beginnen bij de delicatesse te watertanden... Wij duiken, aan de hand genomen door de ’visbroertjes’ Luuk en Wiebe de Haan, in de wereld van deze schaaldieren en rekenen af met wat misverstanden.

Oesters eet je traditioneel met een druppeltje citroensap, maar tegenwoordig zijn er vele manieren om ze te bereiden.

Oesters eet je traditioneel met een druppeltje citroensap, maar tegenwoordig zijn er vele manieren om ze te bereiden.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF