Nieuws/Lifestyle
919558
Lifestyle

Wees op tijd met kerstversiering Audi RS6 Avant

Mocht het je ontgaan zijn: het is bijna december! In die maand gaat bijna heel Nederland weer aan de slag met het versieren van de kerstbomen en het installeren van de tuinverlichting. Mocht je het huidige model Audi RS6 Avant op de stoep hebben staan, dan kun je ook die versieren.

Showfactor

Het Duitse Neidfaktor uit Hamburg heeft een systeem bedacht waarbij de Quattro-letters in de grille worden verlicht. Kosten? Liefst 699 euro exclusief verzendkosten. Je krijgt er ook een afstandbediening bij zodat je van een afstandje de verlichting kan inschakelen. Voor de show uiteraard. En we kunnen verzekeren dat je ook in de dagen na Kerstmis de show zult stelen.

Goede grille

Voor deze leuke toevoeging maakt het overigens niet uit welke grille je hebt. Audi levert de RS6 Avant namelijk met twee verschillende soorten grilleroosters. Standaard is een RS6 Avant voorzien van een reguliere grille. Tegen meerprijs krijgt de RS6 een pakket bestaande uit matzilveren componenten en een aluminium grille met 'Quattro'-aanduiding aan de onderzijde. In beide gevallen zit je goed, want je haalt het onderstuk eruit, en monteert vervolgens de grille van Neidfaktor.